با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
کشاورزی و علوم پایه
اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران

سید محمد موسوی پور؛ حسن فیضی؛ حسین صحابی؛ حمیدرضا فلاحی

دوره 11، شماره 4 ، دی 1402، ، صفحه 371-391

https://doi.org/10.22048/jsat.2024.410290.1500

چکیده
  با توجه به اهمیت و نقش عناصر غذایی و عصاره جلبک دریایی در بهبود عملکرد زعفران و با هدف افزایش عملکرد کلاله زعفران با استفاده از کاربرد عناصر کم مصرف و پرمصرفی نظیر کلسیم، منیزیم، آهن و منگنز، آزمایشی جهت بررسی اثر محلول­پاشی جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) انجام شد. این تحقیق به­صورت فاکتوریل ...  بیشتر